RECENSIES

Beste Johan, Ik wil je langs deze weg nog eens bedanken voor de ongelofelijke goede en tot in de puntjes verzorgde service. Jou zachte en menselijke omgang is op één van de moeilijkste momenten in het leven zeer troost gevend. Ik wil dan ook uitvaartzorg DE LINDE zeker aan iedereen aanbevelen
William Van Ginneken - 2023-10-19

Johan ik ben echt super tevreden over de service van mijn vader echt hartelijk dank
De Backer joshua - 2023-10-06

Dankjewel Johan Voor de stijlvolle uitvaart van mijn vader. De professionele manier en de warm menselijke aanpak deden deugd op zo'n ingrijpend en droevig moment. Zowel de begeleiding, het afscheid op het kerkhof verliepen met heel veel tact en respect. Bedankt namens de hele familie.
Vandenbosch Dominique - 2022-05-07

Johan, woorden schieten te kort. Chapeau voor al de moeite die je gedaan hebt voor ons. We zijn u hier eeuwig dankbaar voor... Alles zo goed gedaan en geregeld tot in de puntjes verzorg... dikke pluim voor u en uw vrouw! Papa zag er heel mooi uit.. heeft iedereen ook gezegd van de familie en de vriendenkring. Ook papa zal jullie van hierboven voor altijd dankbaar zijn. Groeten Isabel, Manu & Dario Dank u!
Familie Giorgio Filippone - 2022-02-04

Johan, bedankt voor de tijd die je genomen hebt voor onze persoonlijke invulling van de laatste groet en de uitvaart van mijn moeder. De familie had de mogelijkheid om waardig afscheid te nemen. Wat een fijn uitvaartcentrum. Paredis L. -Brugge
L. Paredis - 2021-12-02

Beste Johan. Wij zijn vandaag op een zondag, jawel een zondag, naar een groet moment gekomen van mijn oma. Chapeau! Wij weten geen enkele andere uitvaartverzorger die dat doet! Je merkt dat je je job met hart en ziel uitvoert. Respect hiervoor! Ook bedankt om onze zoon zo te verwennen met lekkere truffeltjes! Bedankt!
Welkenhuysen - 2021-11-28

Wij willen Johan en Ania hartelijk bedanken, om voor ons de begrafenis te regelen van onze moeder Maes Maria José. Geen enkele vraag en soms zeer moeilijke wensen waren er te veel aan en met zijn jarenlange ervaring, zorgde hij voor een zeer serene en intieme rustplaats van ons moeder bij onze vader. Wij kunnen alleen maar "Uitvaartzorg de linde" aanbevelen,zeer professioneel en toch heel meelevend naar de familie toe.
Familie Donné - 2021-09-21

Toen mijn zus Greet op 24 Augustus om 11 minuten voor 11 uur voorzichtig haar vleugels uitspreidde, stond ik niet alleen BIJ haar.... we waren SAMEN als nooit tevoren. Toen ik enige tijd later de Uitvaartzorg De Linde in Houthalen belde, betuigde een zachte, aangename mannenstem zijn medeleven, om vervolgens te " zwijgen "alsof hij me de tijd wilde geven om mijn eerste gevoelens van vreugde en afscheid te uiten!! Dat raakte me diep...Nadat Johan en zijn vrouw Ania het lichaam van mijn zus stil uit het huis gedragen hadden, schreef Johan alle gegevens en Greet's laatste wensen op. Ania liet intuïtief een rustgevende golf van zachtmoedigheid en hartelijkheid door het ganse huis stromen. Dankzij Ania's creativiteit is het overlijdensbericht van Greet op Facebook zo mooi geworden en heeft het de harten van zoveel mensen geraakt. Johan en Ania van de Uitvaartzorg De Linde maakten van Greet haar begrafenis een stille, intieme plechtigheid, in een zeer kleine kring van dierbaren. Lieve Ania, lieve Johan, ik wil jullie bedanken voor al die hartelijke ontmoetingen en e-mails op het belangrijkste moment in het LEVEN van twee zussen, die samen begrepen hebben, wat onvoorwaardelijke LIEFDE is... (L) FROM AUSTRIA WITH LOVE (L)
Simonne Gartner - 2021-09-05

Bedankt Johan voor de fijne service en goede zorgen bij de begrafenis/uitvaart van mijn nonkel. Je was steeds bereikbaar en afspraken werden perfect nagekomen. Mijn tante was eveneens heel tevreden van jullie diensten en jullie vriendelijkheid.
Erwin Deckers - 2021-07-29

Tot slot wil ik u nogmaals bedanken voor de professionele en verzorgde service. Wij zijn zeer tevreden over uw bereikbaarheid, flexibiliteit en correcte afhandeling van alle formaliteiten.
anoniem - 2021-04-30

SCHRIJF EEN RECENSIE