Elias, we zijn heel tevreden over de Linde in Houthalen. Jouw zorg, luisterend oor en je hulp bij de uitvaart van mijn schoonmoeder waren voortreffelijk. Nogmaals bedankt voor alles, jij doet dat echt heel goed. groetjes, Chantal Govers en Gerald
chantal govers - 2024-06-07

Beste Elias, Via deze weg wil ik je graag hartelijk bedanken voor de goede zorgen bij het overlijden van mijn grootmoeder. Jouw steun, begrip en professionalisme hebben een zeer positieve indruk nagelaten. Met veel compassie en een persoonlijke aanpak maakte je deze zware taak (het regelen van de begrafenis) een hoop lichter voor mij. Dankjewel.
Marcella - 2024-03-06

Elias, nogmaals bedankt voor alle hulp en de goede zorgen rond de uitvaart van mijn schoonvader. Heel sereen, professioneel, discreet en rekening houdend met onze wensen kwam je alle afspraken na. Je zorgde mee voor een gepast en waardig afscheid in voor de familie moeilijke en verwarrende omstandigheden. Dank je wel.
Peter Kohlbacher - 2024-01-28

Beste, ik wil je langs deze weg nog eens bedanken voor de ongelofelijke goede en tot in de puntjes verzorgde service. Jouw zachte en menselijke omgang is op één van de moeilijkste momenten in het leven zeer troost gevend. Ik wil dan ook Uitvaartzorg DE LINDE zeker aan iedereen aanbevelen.
William Van Ginneken - 2023-10-19

Ik ben echt super tevreden over de service bij het overlijden van mijn vader. Echt hartelijk dank.
De Backer joshua - 2023-10-06

Dankjewel voor de stijlvolle uitvaart van mijn vader. De professionele manier en de warme menselijke aanpak deden deugd op zo'n ingrijpend en droevig moment. Zowel de begeleiding alsook het afscheid op de begraafplaats verliepen met heel veel tact en respect. Bedankt namens de hele familie.
Vandenbosch Dominique - 2022-05-07

Woorden schieten te kort. Chapeau voor al de moeite die je gedaan hebt voor ons. We zijn u hier eeuwig dankbaar voor... Alles zo goed gedaan en geregeld, tot in de puntjes verzorgd... Dikke pluim voor jullie! Papa zag er ook heel mooi uit.. Heeft iedereen ook gezegd van de familie en de vriendenkring. Ook papa zal jullie van hierboven voor altijd dankbaar zijn. Groeten Isabel, Manu & Dario. Dank u!
Familie Giorgio Filippone - 2022-02-04

Bedankt voor de tijd die je genomen hebt voor onze persoonlijke invulling van de laatste groet en de uitvaart van mijn moeder. De familie had de mogelijkheid om waardig afscheid te nemen. Wat een fijn uitvaartcentrum. Paredis L. - Brugge
L. Paredis - 2021-12-02

Beste, wij zijn vandaag op een zondag, jawel een zondag, naar een groet moment gekomen van mijn oma. Chapeau! Wij weten geen enkele andere uitvaartverzorger die dat doet! Je merkt dat je je job met hart en ziel uitvoert. Respect hiervoor! Ook bedankt om onze zoon zo te verwennen met lekkere truffeltjes! Bedankt!
Welkenhuysen - 2021-11-28

Tot slot wil ik u nogmaals bedanken voor de professionele en verzorgde service. Wij zijn zeer tevreden over uw bereikbaarheid, flexibiliteit en correcte afhandeling van alle formaliteiten.
anoniem - 2021-04-30

SCHRIJF EEN RECENSIE